Marketing

O nama

Balkane.com je portal koji postoji od 2017 godine, a za to vrijeme je napravio zavidne rezultate i smjestio se na sami vrh, što dokazuje posjećenost koja po Google Analytics-u iznosi mjesečno preko 14 miliona učitavanja stranica (pageviews) i preko 10 miliona posjeta (sessions), što je u prosjeku dnevno preko 450.000 učitavanja stranica (pageviews) odnosno preko 330.000 posjeta (sessions).

Također, na popularnoj društvenoj mreži Facebook, možemo se pohvaliti najvećom i najaktivnijom Fan stranicom jednog medija u regionu sa preko 300.000 fanova a na Instagram-u sa preko 140.000 pratilaca.

Izuzetno bitno je da sve pomenute brojke svakodnevno rastu zahvaljujući radu, trudu i ažurnosti Balkane.com tima. Brže nego što smo i sami očekivali postali smo najposjećeniji portal u regionu.

Google Analytics – je svjetska analitika po kojoj se mjere sve web stranice i jedina koja je validna u svim marketinškim agencijama u svijetu.

Banner oglašavanje je najčešći i najisplativiji način oglašavanja na internetu. To je ujedno i najpovoljniji način oglašavanja, prilagođen vašem budžetu, uz mogućnost fiksnih ili rotirajućih bannera. Pogodan je za svaki vid oglašavanja.

ŠTA MI TO NUDIMO

Nudimo Vam cjelovito rješenje inovativnog učinkovitog oglašavanja, a što znači da će kompletan marketinški tim uredno ispratiti svaki Vaš zahtjev. Banerom na našem portalu se ciljaju potencijalni kupci već pri učitavanju početne stranice, a reklama je vidljiva na cijelom portalu (naslovna, kategorije, podkategorije i članak). Vaša reklama će biti propraćena objavama i na našoj Facebook stranici i to potpuno besplatno, čime značajno doprinosimo promoviranju Vaše usluge ili proizvoda. Možete birati vrijeme u koje želite da Vaš banner/reklama bude prikazivan na našem portalu.

Svakom novom klijentu poklanjamo i Welcome bonus u iznosu od 30% više prikazivanja.

Dodatne usluge

  • Sponzorisani PR članak – 20 €
Napomene:
Balkane.com zadržava pravo na izmjene i dopune cjenovnika bez prethodne najave.
Izmjenom cjenovnika neće biti obuhvaćeni ugovoreni banneri.
U navedene cijene nije uračunat porez na dodanu vrijednost u visini od 21%.
Za politički marketing obračunava se dodatnih 50% na izložene cijene u “Cjenovniku oglašavanja” i naplaćuje se avansno.
Više informacija možete dobiti E-mail:
ili